Post by loturpucora on Mar 13, 2022 1:56:08 GMT -1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sling Drift ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sling Drift IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakirati beskonačne tokene ▞▞▞
▞▞▞ Sling Drift 2022 version ▞▞▞
Drift igre je lud i što više ideš, ulica je sve manja i to je super 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Sjajna igra, zapravo sam postao ovisan lol. Animacija plutanja izgleda sjajno i zadovoljavajuće:>.
Shvaćam da će besplatne igre imati neke smetnje i reklame. Ali ova igra mora biti najnametljivija i najočitija hvatanja novca za reklame koju smo ikada vidjeli. Nakon doslovno svakog trčanja morate sjediti i gledati reklamu od 30 sekundi. Evem ako ste se srušili 10 sekundi. Igrajte 10 sekundi, gledajte reklame 30. I ponovite. Strašno je.
Previše oglasa.Druge igre uspijevaju implementirati reklame tamo gdje je to podnošljivije. Kao gledanje oglasa za otključavanje škrinje itd. Ovo je samo neugodno.
to je jako dobra igra najbolja stvar u vezi s tim je da obično igre koje igram imaju dodatke svaki tern koji uzimam ova igra ima samo dodatke s vremena na vrijeme
Jako mi se sviđa ova igra, ali dao sam 4 zvjezdice jer kada isključim igru, nakon nekog vremena ponovo otvorim igru, zvuk igre će se uključiti kada se ovaj problem riješi, dajem 5 stad.
Stvarno mi se sviđa igra, ali koji vrag čovječe zašto ti treba toliko dozvola?! ni gumbi za opcije ne rade kako treba.
Njegove kontrole treba podesiti tako da ne mogu dati 5 zvjezdica
Sviđa mi se ova igra, ali mislim da bi bilo bolje kada biste mogli odabrati boju svoje pozadine i brzinu kojom ide vaš automobil
Sling Drift پرتحرک xhdu
igrica jw predobra
Mislim da je to jako dobra igra svijeta jer ima kontrole i igra je jako lijepa
Toliko oglasa.
Oglasi su konstantni, uvijek je jedan dodatak na dnu i svaki put kad umrete, bit će dodana večera koja iritira ove igre kao da imaju potencijala, ali su samo shts koji pokušavaju izmuzeti što više novca od reklama.
Stvarno dobar dio ima mnogo oglasa nakon što igrate 3 puta, pojavi se oglas
Nisam napravio treći pokušaj, dvaput nije uspio onda bum! Oglas! Da, ne trebaju mi ovako agresivni oglasi i mogao bih ih ukloniti nakon 5 sekundi
Sling Drift پرتحرک xhdu
PREviše oglasa! Deinstaliranje samo iz tog razloga!
Igrica je stvarno DOBRA..
postoji greška ... kada se odlučite za drugu priliku, (nakon gledanja videa) kada dođe sljedeće skretanje automobil se pokušava zakačiti za posljednju kontrolnu točku čak i ako je bliže novoj kontrolnoj točki/kuci. ne događa se uvijek ali rekao bih 9/10 puta. Molim te, pogledaj to. Hvala.
Igra se u početku čini jednostavnom, ali što dalje idete u solo modu, to postaje teže jer staza postaje uža, a automobil ide brže. Oglasi nisu previše nametljivi. Čak i one koje morate gledati da biste dobili veći bonus. Mnogo automobila za zaradu, čak i ako ne plaćate posebne automobile. Vrijedi vašeg vremena. Isprobaj.
Igra je zabavna. Ali nedovoljno zabavno da opravda koliko oglasa postoji. IZBRISAN
Sling Drift Jangovar ewz
dobro ali može i bolje
Zapjevajmo zajedno... reklama je lijepa, reklama je dobra, reklama je zabavna. Ako je jedina sposobnost razvojnih programera da razviju jednostavnu igru čija je grafika loša, razine igre su kratke i igrači moraju provoditi većinu vremena gledajući reklame, to ne vrijedi niti jedne sekunde.
Prisiljava vas da im dopustite analizu vaših podataka i ostavlja dosadnu traku na vrhu zaslona. Uz sve reklame vrlo neugodno. Također se često ruši
Sranje
Zabavna igra, ali doslovno reklama nakon svake utrke.
Igra je dobra... ali jako opterećuje oči... igrao sam je oko 20 minuta i oči su mi bile crvene... a isto tako tipke za povratak i početnu stranicu nisu radile
Hmmm previše ista stvar uvijek iznova. Otkrio sam da ima previše oglasa pa brišem jer mogu pronaći bolje stvari koje mogu raditi sa svojim vremenom. Zbogom svima
platio aplikaciju za uklanjanje oglasa. reklame između rundi su zaustavljene, ali oglasi na ekranu i za replay su još uvijek tu. vrlo obmanjujuće i lukavo.
Oglas nakon svakog pokušaja ... Sviđa mi se igra ali ima waaaaaay previše reklama
Igra mi je malo teška, ali to je ono što je zabavno.
PREVIŠE DODATNIH OGLASA!!Pritisnite "Druga šansa", pogledao oglas. Pritisnite "Druga šansa", pogledao oglas. Pritisnite "Druga šansa", pogledao oglas. Pritisnite "Druga šansa", pogledao oglas. Onda je tajmer istekao.... Nisam dobio drugu priliku. Hvala što ste mi gubili vrijeme.
Prvo volim ovu igru, ali ne sviđa mi se činjenica da su me tjerali da gledam reklame svaki put kad umrem, a također i multiplayer ne mogu dobiti ni jednu pauzu od ovih reklama kao da nemam izbora i umirem svakih 20 sekundi tako da je stvarno neugodno i uvijek mi smeta cijela hrpa ne volim ove reklame
Stvara ovisnost, ali jedini problem je što nema dovoljno stvari za napraviti
Ovo je nevjerojatna igra. Automobili su nevjerojatniji. A ako još niste preuzeli ovo, morate to učiniti. Također se možete puno koncentrirati i samo nemojte izgubiti. Ali sve je u automobilima nevjerojatnog izgleda.
Meni je igra Pre dobra
Lijepo, ali neko vrijeme previše kasni
Lijepa igra, ali PUNO previše reklama. potpuno je bijesan
Previše oglasa teško je čak i igrati, mislim da je zabavno, ali previše oglasa Preporučam igru ako vam ne smetaju oglasi
Lijepo
Dobra igra. Mala veličina i zabavna igra. U svakom slučaju lijepo kad je dosadno.
War and Order حکمت عملی lzks