Post by loturpucora on Mar 13, 2022 2:02:14 GMT -1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Quell+ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Quell+ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi neierobežotu punktu skaitu ▞▞▞
▞▞▞ Quell+ 2022 version ▞▞▞
Jauka mūzika
Relaksē un nomierina, mazliet par daudz tā paša.
skaisti un mierīgi... es neesmu spēļu spēlētājs, bet man patīk šis
Apbrīnojama atmosfēra!
Quell+ Головоломки onbs
Eleganti izstrādāts, izaicinošs, jautrs.
Lieliska lietotne
Visu laiku labākās mīklu spēles. Bez traucējumiem. Klasisks ar elegantu nomierinošu mūziku. Lielisks izaicinājums, lai izdzīvotu "Pauzi"... Izbaudiet!
Lieliski izskatās manā planšetdatorā un tālrunī. Jautri laika pavadīšanai.
Daudz jautrības. Vajag vairāk līmeņu
Lieliska spēle ar dažreiz sarežģītām mīklām un patiešām jauku skaņu celiņu
Lieliski piemērots spēlēm, atrodoties ceļā
Quell+ Geduldsspiele rxf
Grwat spēle un atpūta man
Strādā perfekti, mūzika ir nekaitīga un ir ļoti labi pasniegta.
Lieliskas mīklas! Es nesen atkal izmantoju šo lietotni. Viens no labākajiem, ko esmu atradis.
Fantastiska spēle apņēmīgiem mīklu entuziastiem un ievadmīklu spēlētājiem, izmantojot savu mājienu iespēju. Patīk skaņu celiņš un lieliska "reversās inženierijas" mīklu risināšanas spēle bez mikro darījumiem. Lai viņi nāk, kritušais koks! Labprāt iegādāšos katru.
Tiešām labs smadzeņu treneris
Pagaidām es to ļoti izbaudu.
Izklaidējoša, labi izstrādāta ar lieliski izstrādātu sarežģītības pakāpi. Pirmie līmeņi iemāca spēles pamatus ar daudzām iespējām gūt panākumus. Izaicinājumi pieaug, gūstot vairāk pieredzes. Šeit var gūt lielu gandarījumu.
ES mīlu šo spēli. Es to spēlēju gadiem ilgi. Kad viņi izvilka bezmaksas versiju, es uz brīdi apstājos, un man vajadzēja uz visiem laikiem, lai atcerētos nosaukumu. Arggh, bet es zaudēju visu savu progresu!
Vienkārši pats labākais
Atvainojiet, bet es nevēlos redzēt nekādu atļauju. Man tādas nevajag.
Super jautri!
Grūti, bet tieši pietiekami.
Spēle ir lieliska, taču tai ir 4 zvaigznes, jo tā ir spiesta slēgt & sastinga man pēc 1/2 h spēles
Es lejupielādēju tikai ziņkārības dēļ un mīlu gan quell, gan quell reflect..tikai viens? kur es varu dabūt mūziku uz CD?marmīts x
Number Block Puzzle Bulmaca dko
Lieliska spēle; Relaksējoša
Ko tur teikt? Fantastiska, relaksējoša mīkla.
Labi, nav izejas pogas.
Viena no apmierinošākajām spēlēm, kuru pilnībā izpostīja daudzi pirkumi lietotnēs
Man patīk spēles bez laika ierobežojumiem, un šī ir viena no labākajām. Noteikti naudas vērts.
Saistībā ar Sokoban daži ir reāli izaicinājumi. Padomus var nopelnīt grūtākos līmeņos.
Vienkārši un jautri